website templates free download

Despre noi

NEW DESIGN COMPOSITE

Știm că succesul pe termen lung nu înseamnă numai realizarea unor produse excepționale ci și un complex de valori de care avem neapărată nevoie pentru a face față complexității condițiilor interne și externe (STEEP). Suntem preocupați în mod constant de soluții inovatoare care pot îmbunătăți și satisface nevoile, exigențele și așteptările clienților sau partenerilor noștri.

VIZIUNEA ASUMATĂ DE LA ÎNFIINȚARE

Succesul de care ne bucurăm se datorează în special valorilor care au ghidat politica societății și care înglobează spiritul, filozofia și practicile zilnice ale societății noastre, principii care stau la baza relațiilor noastre cu clienții, partenerii și angajații.

Încă de la început societatea şi-a propus îmbogăţirea gamei de produse oferite, iar an de an a căutat să aducă modele și produse noi.

Produse de cea mai bună calitate
Raport corect între calitate și preț
Sprijinul constant pe care îl oferim clienților în atingerea propriilor lor obiective și tinte.

Dotări fabrică

instalație de proiecție simultană rășină și fibră – GEPO MAGNUM – 3 buc
instalație de aplicat gel-coat-alb – GEPO MAGNUM – 1 buc
instalație de injecție medie și joasă presiune – SPARTAN – 1 buc
matrițe metalice pentru rezervoare
cap tractor și semiremorci de mare tonaj
platformă trailer agabaritic – 1 buc
motostivuitor rotativ – MERLO – 1 buc
electrostivuitoare – 2 buc
buldoescavator cu șenile – Catepilar – 1 buc
auto IVECO DAILY – 3.5 t
autoutilitare Dacia RENAULT – 3 buc
remorci și semiremorci – 5 buc

Spații de producție

hală de producție piese mari – 1500 mp
hală de producție piese mici – 850 mp
atelier mecanic propiu – 150 mp
spațiu de birouri și spații pentru angajați – 435 mp

Politica referitoare la calitate, mediu, sănătate şi securitate ocupaţională (OHSAS)

Directorul general al NEW DESIGN COMPOSITE SRL a definit politica referitoare la calitate, mediu, sănătate şi securitate ocupaţională (OHSAS) ca fiind un instrument care conduce organizaţia la îmbunătăţirea performanţelor sale, astfel încât să determine câştigarea încrederii clienţilor şi obţinerea de profit.

Având în vedere performanţele şi experienţa acumulate până în prezent, precum şi exigenţele clienţilor, organizația noastră s-a angajat să asigure resursele necesare menținerii și îmbunătăţirii permanente în cadrul organizaţiei a Sistemului de Management Integrat Calitate, Mediu şi Sănătate şi securitate ocupaţională în conformitate cu cerinţele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 şi SR OHSAS 18001:2008.
Obiectivele calităţii, mediului şi sănătăţii şi securităţii ocupaţionale (OHSAS) sunt măsurabile, în concordanţă cu politica referitoare la calitate, mediu, sănătate şi securitate ocupaţională, cu angajamentele de îmbunătăţire continuă, de prevenire a poluării şi a rănirilor şi îmbolnăvirilor, cu angajamentele de conformitate cu cerinţele legale şi alte cerinţe la care organizaţia subscrie.

We use cookies to give you the best experience. Read our cookie policy.