rezervor eliptic orizontal – Linia Acqua Croma

dacă doriți să primiți o ofertă din partea noastră pentru acest produs adăugați-l în lista de cumpărături:

Descriere

Suporturi orizontale compacte, cu fund plat, adecvate pentru depozitarea apei potabile, dotate cu canal, capac filetat cu aerisire și suprafețe plane pentru a permite atașarea diverselor accesorii. Forma redusă permite plasarea în spații înguste. Structura lor permite plasarea imediată pe orice tip de suprafață plană fără măsuri de precauție.

Accesorii la cerere:
 1. Grupuri pentru încărcare / descărcare cu supapă
 2. Sisteme de ventilație suplimentare
 3. Indicatori de nivel
 4. Cadru metalic pentru înălţat cu vopsea anti-acidă.
Caracteristici tehnice:
ModelCapacitate (litri)L (mm)P (mm)H (mm)K (mm)
Big Bag 1000100014107651160455/380
Garație:

Toate produsele sunt garantate 30 de ani pentru substanțele corozive. Garanția pentru defecte de fabricație e valabila 12 luni de la livrare (de la garanție sunt excluse costurile de instalare și de transport). Toate produsele sunt potrivite pentru stocarea apei și produselor alimentare.

Informații suplimentare

Axă longitudinală

Mod de instalare / folosire

Forma rezervorului

,

Tip închdere

Ranforsare și stabilitate

,

×

Cart

- Principalele caracteristici ale cabinelor modulare

New Design Composite confecționează cabine modulare din panouri de polistiren care este armat cu fibră de sticlă la exterior. Pot fi amplasate cu ușurință oriunde și pot fi mutate simplu dintr-un loc în altul. Robustețea construcției asigură rezistența în timp la intemperii și acțiunea factorilor de mediu.

Avantaje: confort / calitate / preț economic

 • – Protecție anticorozivă și UV
 • – Durabile și ușor de întreținut: se pot spăla și curăția imediat pentru că nu permit acumularea de impurități
 • – Multiple domenii de întrebuințare și diverse dimensiuni
 • – Proiectare, execuție și predare rapidă

Racordabile la utilități

Toate cabinele noastre pot fi racordate la reţeaua de alimentare cu apă, reţeaua de canalizare, reţeaua electrică şi, după caz, la reţeaua de telefonie.

Cabinele modulare sunt construite în așa fel încât să asigure o izolare corespunzătoare atât fonică, cât și termică. Tratamentele chimice și termice speciale le conferă o serie de caracteristici importante: se pot spăla, nu se deteriorează ușor și nu permit acumularea de impurități.Este prevăzută cu siguranțe automate, priză, întrerupătoar, lampă, armături. În funcție de model, mai sunt dotate și cu: vas WC, bazin alimentare apă, chiuvetă, oglindă, suporți independenți pentru prosop, hârtie igienică, săpun lichid, ventilator pentru eliminarea vaporilor și a mirosurilor.

Fiecare panou este confecționat din plăci duble de poliester armat cu fibră de sticlă, iar la interior este injectată spumă poliuretanică pentru izolație rezultând astfel o structură de tip “sandwich”. În acest mod construcția oferă un grad ridicat de izolare termică și fonică, protecție anticorozivă și împiedică depunerile de praf sau alte impurități. Fața exterioară este protejată cu un înveliș ce conține un pigment special, asigurând astfel o protecție suplimentară împotriva razelor solare.

Sunt confecționate din profil de aluminiu vopsit în câmp electrostatic, fiind disponibile într-o gamă largă de culori.

- Sisteme de tratare a apelor - soluții eficiente pentru un mediu mai curat

Poluarea rămâne o problemă de actualitate, mai ales în domeniul industrial, acolo unde reziduurile pun în pericol sănătatea mediului, inclusiv sănătatea umană.

Substanțele poluante, provenite din activitățile industriale şi casnice, sunt catalogate astfel: biodegradabile (se recuperează pe cale naturală) și nebiodegradabile. Pentru toate apele reziduale contaminate cu deșeuri nebiodegradabile vă punem la dispoziție soluții integrate:

 • – Stații pentru epurarea apelor
 • – Separatoare de grăsimi, amidon și particule inerte
 • – Filtru percolator
 • – Fose septice vidanjabile
 • – Separatoare/deznisipatoare de uleiuri minerale/hidrocarburi

Indiferent de stația de epurare de care aveți nevoie, trebuie să știți că aceste produse trebuie să îndeplinească anumite standarde constructive pentru a fi conforme cu normele de siguranță și igienă prevăzute de legislația în vigoare. De regulă stațiile de epurare sunt alcătuite din gura de vizitare, suflanta, racordul din PVC pentru intrare și ieșire, tub de ventilație si deflector de evacuare în T. Practic, epurarea apei se realizează în trei etape și: separarea sedimentelor, sedimentarea și oxidarea sedimentelor. Având în vedere aceste aspecte, atunci când alegeți o stație de epurare asigurați-vă că aceasta îndeplinește toate standardele tehnice prevăzute.

- Toate produsele realizate sunt customizabile în funcție de proiectul dvs.

New Design Composite vine în ajutorul tuturor celor interesați, proiectând și realizând stații de epurare în funcție de necesitățile fiecărui client. Stațiile pot fi apoi transportate și montate la fața locului de către personal calificat și experimentat, calitatea lucrărilor fiind garantată. Compania vă poate oferi și asistență de specialitate pentru realizarea atât a proiectelor personale, cât și a celor industriale

Cele mai importante caracteristici ale sistemelor de tratare ape produse de New Design Composite sunt:

 • – Ușurința în transport și asamblare: separatoarele sunt confecționate din polietilenă, prin urmare au o greutate mică.
 • – Avantaje în întreținere și curățare: tehnologia de fabricație produce suprafețe netede, cu rugozitate mică. Astfel, separatorul este ușor de curățat, nu facilitează depunerile scurtând durata de curățare și micșorând consumul de apă.
 • – Izolație buna (etanșeitate): polietilena este impermeabilă la gaze și apă. Construcția este monobloc, garantând etanșeitatea ansamblului. Îmbinările sunt în afara zonelor active, iar acolo unde există sunt fie sudate, fie etanșate cu garnituri de cauciuc.
 • – Rezistente la mediile chimice: polietilena este rezistentă la medii chimice agresive. Aceasta înseamnă durată mare de viată în exploatare prin lipsa coroziunii. Nu necesită tratamente de suprafață.
 • – Rezistente mecanice: materialul din care sunt confecționate (polietilena) garantează o rezistență excelentă la impact și deformare.
 • – Ușurința în inspectare: capacul, ușor de montat/demontat este etanș, prevenind apariția mirosurilor neplăcute. Poate fi operat ușor și asigură spațiu suficient pentru curățare.
 • – Reciclabile: polietilena poate fi reciclată la sfârșitul duratei de viată. Materialul reciclat poate fi folosit pentru fabricarea altor articole, ajutând astfel la protecția mediului înconjurător.

Purificarea apei este necesară în spațiile în care apa nu este potabilă sau în situațiile în care se dorește evitarea poluării mediului înconjurător. De regulă în domeniile de activitate industriale, alimentare, sanitare, comerciale operațiile necesare în procesele de muncă implică și substanțe nocive, poluante sau periculoase pentru sănătatea angajaților. Aceste substanțe sunt deversate în condiții speciale care presupun și purificare și curățarea apei rezultate. În cazul în care apa nu este purificată putem ajunge să ne confruntăm cu probleme grave ce implică poluări excesive ale aerului, pânzei freatice sau aerului.

- Principalele avantaje

Toaletele ecologice mobile sunt confecționate din PAFS (poliester armat cu fibră de sticlă) și pot fi realizate în mai multe variante coloristice, în funcție de necesitățile clientului. Gel-coatul exterior este special protejat UV, ceea ce îi conferă o rezistență îndelungată. Durata de viață a acestui produs este de peste 15 ani. Datorită calităților materialului, produsele rezistă foarte bine, indiferent de anotimp, la fluctuațiile de temperatură.

Curățare ușoară datorită materialelor din care sunt confecționate. Se spală foarte ușor și nu ruginesc.

Circulația aerului se realizează în flux constant mulțumită proiectării judicioase a gurilor de aerisire care, de asemenea, protejează împotriva insectelor sau pătrunderii apei în interiorul cabinei. Gurile de aerisire sunt nedemontabile pentru a nu putea fi sustrase sau distruse.

Pentru ușurința manipulării și mutării dintr-un loc în altul fiecare toaletă este prevăzută cu un suport metalic.

Acoperișul toaletei este realizat din poliester semitransparent, iar ușa este prevăzută cu sistem de avertizare exterioară liber / ocupat (verde / roșu).

Design agreabil, cu suprafețe netede și rotunjite pentru evitarea accidentelor, precum și pentru creșterea gradului de confort a utilizatorului.

Este de reținut și faptul că toaleta poate fi realizată și cu pereței chesonați (dubli – ambele fețe au aspect lucios). De asemenea în funcție de modelul vasului de wc pot fi de tip englezesc sau turcesc.

Accesorii multiple

 • – Suport cu tălpi încorporat în podea cu dispersor de apă
 • – Bazin de alimentare cu apă și vas wc
 • – Țeavă de legătură bazin apă – vas wc
 • – Suport pentru hârtie igienică
 • – Chiuvetă din fibră de sticlă cu racord pentru alimentare / evacuare apă, baterie apă rece
 • – Set de baie compus din: oglindă, etajeră, savonieră, suport prosop, suport pentru periuță de dinți
 • – Spot pentru iluminat, întrerupător și cablu electric

Diverse domenii de întrebuințare

Toaletele ecologice mobile pot fi utilizate în parcări, pentru diverse târguri, în de agrement, în centre comerciale, pe șantierele de construcții, în diverse puncte de vânzare, pe stadioane, în centrele orașelor mari sau oriunde este nevoie.

- Toaletele ecologice mobile se împart în două categorii:

Toalete vidanjabile:

NU pot fi racordate la rețeaua de alimentare cu apă și nici la rețeaua de evacuare a apelor menajere. Acesta dispun de un rezervor colector cu o capacitate de 235 litri.

Etape de întreținere:

 • – Vidanjarea și igienizarea toaletelor se efectuează prin aspirarea dejecțiilor tratate chimic.
 • – După ce rezervorul colector al toaletei a fost vidanjat se trece la spălarea și igienizarea acestuia, precum și a cabinei la exterior și interior. Apa care rezultă din spălarea toaletei la interior și exterior, precum și apa de spălare din rezervorul colector (apele reziduale) sunt în totalitate aspirate de vidanjă.
 • – După vidanjare, pentru o nouă utilizare a toaletei, în vasul colector se introduce substanța pentru tratarea dejecțiilor (150-200ml) în amestec cu 10 litri de apă curată. Ulterior pereții toaletei se vor pulveriza cu un produs odorizant și se va introduce ruloul de hârtie igienică în suportul special amenajat.

Toalete racordabile:

Acestea pot fi racordate atât la rețeaua de alimentare cu apă, cât și la rețeaua de colectare a apelor reziduale.

Etape de întreținere:

 • – procesul de îngrijire este mult mai simplu, fiind necesară doar igienizarea pereților, a vaselor și a suprafețelor interioare.

- Domenii de utilizare

Rezervoarele din PAFS, produse de societatea NEW DESIGN COMPOSITE sunt destinate pentru transportul și depozitarea lichidelor. Sunt special concepute pentru următoarelor clase de aplicații industriale (și nu numai):

în INDUSTRIA ALIMENTARĂ

 • - pentru captarea şi/sau stocarea apei potabile (pentru alimentare cu apă a zonelor defavorizate, nevoi casnice);
 • - pentru depozitarea apei pentru irigaţii;
 • - pentru stocat ulei și alte lichide alimentare (alcoolice sau care nu conțin alcool)

în INDUSTRIA CHIMICĂ

 • - depozitarea materiilor prime şi a materialelor;
 • - depozitarea soluţiilor acide sau bazice în concentraţii mari sau foarte mari;
 • - depozitarea substanţelor corozive; părţi componente ale implanturilor specifice industriei chimice (scrubbere pentru fum, pentru gaze, etc.).

ALTE APLICAȚII

În industrie, agricultură, gestionarea situațiilor speciale

 • - depozitare deşeuri arse (exemplu uleiuri, hidrocarburi);
 • - fertilizatori, erbicide, combustibili petrolieri;
 • - colectare ape pluviale, colectare ape contaminate cu uleiuri sau hidrocarburi, depozitare rezervă apă pentru incendii, stații de epurare civilă sau industrială;
 • - bazine vidanjabile pentru deşeuri menajere etc.

- Detalii rezervoare: produse customizabile

Principalele informaţii şi detalii care stau la baza personalizării rezervorului sunt următoarele:

 • volumul rezervorului;
 • cotele de gabarit ale zonei de amplasare a rezervorului;
 • poziţia axei longitudinale a rezervorului;
 • forma fundului rezervorului;
 • modul de instalare a rezervorului;
 • necesitatea execuţiei rezervorului în variantă ranforsată;
 • informaţii despre substanţa ce urmează a fi depozitată în rezervor (denumirea chimică şi comercială, pH, concentraţie, densitate, etc.);
 • temperatură ambientală etc.

În funcţie de destinaţie şi proiect, rezervoarele pot fi echipate şi în alte variante, de exemplu cu fund conic. În general, societatea NEW DESIGN COMPOSITE produce rezervoare personalizate în funcţie de aplicaţia pentru care se execută rezervorul şi exigenţele beneficiarului.

Pentru fiecare utilizare, în parte, rezervoarele sunt realizate în structura şi cu materiile prime (răşini poliesterice, armături) specifice, conform fișei de execuție și însoțire a produsului, obținută prin metoda de calcul computerizat, proprietatea producătorului.

- Rezervoarele din P.A.F.S. se clasifică astfel:


în funcţie de modul de instalare:
 • – rezervoare supraterane
 • – rezervoare subterane

după forma fundului rezervorului:
 • – cu fund plan
 • – cu fund bombat
 • – cu fund conic (sedimentator)

după nivelul de ranforsare:
 • – cu ranforsare (în general, cu inele de ranforsare, pentru cele subterane sau semiîngropate – ROI)
 • – fara ramforsare (dar cu sei sau gambe de susținere, pentru cele supraterane – FBD,FBI,ROS)

în funcţie de izolaţia termică:
 • – rezervoare simple
 • – rezervoare izolate cu spumă rigidă de poliuretan (rezervoare duble, cu spumă între pereţii rezervoarelor, aplicată in situ sau prin spray-up, sau aplicată după realizarea structurii integrale din PAFS)

în funcţie de montajul prevăzut în exploatare (după poziţia axei longitudinale a rezervorului):
 • – rezervoare orizontale
 • – rezervoare verticale

după existenţa închiderii:
 • – rezervoare închise
 • – rezervoare deschise

- Ce este AdBlue® - marcă înregistrată a V.D.A.?

Este rezolvarea pentru un aer mai curat!

AdBlue® - marcă înregistrată a V.D.A. nu este nici combustibil și nici aditiv. Nu se amestecă cu motorina, ci se injectează în sistemul de evacuare pentru a reduce poluarea prin reducerea emisiilor nocive de oxizi de azot.

Prin funcționarea eficientă a motorului se asigură o reducere a consumului de carburant de 3-4% la EURO 4, de 5-6% la EURO 5 și

- Cum funcționează sistemul CSR?

Procesul de reducere a oxizilor de azot din gazele de evacuare utilizând o soluție pe bază de uree se numește reducere catalitică selectivă (CSR - Selective Catalytic Reduction).

Crește puterea motorului

Reduce consumul

AdBlue® – marcă înregistrată a V.D.A. este un produs cheie pentru toate vehiculele care folosesc tehnologia SCR (Selective Catalytic Reduction), o tehnologie cu ajutorul căreia sunt reduse nivelul emisiilor toxice și în special al oxizilor de azot NOx.

AdBlue® – marcă înregistrată a V.D.A. este o soluție lichidă compatibilă cu motoare Diesel Euro IV, V, VI care conține uree și apă demineralizată. Este necesară pentru majoritatea camioanelor, autobuzelor și autocarelor care se deplasează în Europa.

Selective Catalytic Reduction (CSR) este o tehnologie care contribuie la reducerea substanțială (90%) a emisiilor de NOx (oxizi de nitrogen) din gazele de eșapament. Sistemul este folosit pentru ca motoarele diesel să se încadreze în standardele Euro IV, V și VI.

Sistemul SCR folosește soluția lichidă AdBlue® – marcă înregistrată a V.D.A. și un catalizator metalic montat în sistemul de evacuare a vehiculului, care transformă NOx în vapori de apă și nitrogen atmosferic – două substanțe întâlnite în moda natural în atmosferă. Această reacție are loc după arderea în sistemul de evacuare, emisiile de NOx fiind reduse în proporție de 80% iar performanțele motorului sunt mult îmbunătățite. Procesul de reducere a oxizilor de azot din gazele de evacuare, utilizând o soluție pe bază de uree, se numește reducere catalitică selectivă.

AdBlue® – marcă înregistrată a V.D.A. este un lichid pe bază de apă și conținut de uree (CO(NH2)2) cuprins între 31.8 % și 33.2 % conform Standardului International ISO 22241-1. Această soluție este stabilă din punct de vedere chimic, punctul de îngheț fiind la -11 °C. Ureea CO(NH2)2 se obține prin procedee industriale, prin combinarea bioxidului de carbon (CO2) și a amoniacului (NH3) la temperaturi și presiuni înalte (150°C, 50 bari). Substanța rezultată este solidă, sub formă de cristale incolore, solubile în apă (H2O). Sistemul de injecție cu uree este relativ complex și conține un rezervor de uree, sistem de alimentare cu pompă electrică, un modul electronic de control (calculator), injector și catalizator. Adițional sistemul mai poate fi prevăzut și cu un senzor de oxizi de azot după catalizator, care măsoară rata de conversie a catalizatorului.

Rezervorul de uree este prevăzut cu un senzor de nivel pentru a alerta conducătorul auto din timp atunci când este necesară alimentarea cu uree. De asemenea, datorită temperaturii de îngheț a soluției AdBlue® – marcă înregistrată a V.D.A. (aproximativ -11°C) rezervorul mai este prevăzut și cu o rezistență de încălzire.

Ce se întâmplă dacă se folosește o soluție apoasă de uree în detrimentul AdBlue® - marcă înregistrată a V.D.A.?

Utilizarea înlocuitorilor de calitate scăzută deteriorează sistemul SCR și duce la cuplu redus, viteză redusă și eventuala oprire a motorului.

Costurile de service inutile și scumpe pot fi ușor evitate doar prin utilizarea soluției AdBlue® – marcă înregistrată a V.D.A.  de calitate produsă sub licență sau sublicență VDA. Verband Der Automobilindustrie – Asociația Germană a Industriei Auto este foarte strictă în respectarea parametrilor de calitate așa cum sunt definiți de Standardul International ISO 22241-1. Licențele sunt acordate după evaluarea minuțioasă a tuturor procedurilor de fabricație, de testare, depozitare și de manevrare.