Produse fabricate de New Design Composite

- AdBlue®

AdBlue® este o soluție lichidă compatibilă cu motoare Diesel Euro IV, V, VI care conține uree și apă demineralizată. Este necesară toate camioanele, autobuzele, autocarele și autoturismele noi.

AdBlue® este un produs cheie pentru toate vehiculele care folosesc tehnologia SCR (Selective Catalytic Reduction), o tehnologie cu ajutorul căreia sunt reduse nivelul emisiilor toxice și în special al oxizilor de azot NOx.

- Rezervoare (din P.A.F.S.)

Poliester Armat cu Fibră de Sticlă

Rezervoarele din PAFS sunt realizate într-o gamă largă de capacităţi (volume) cuprinse intre 0,1 si 100 m3, în general, sub formă cilindrică având calote la capete si prevăzute cu o gură de vizitare şi 2 flanşe în dotarea standard.

Pentru fiecare utilizare, în parte, rezervoarele sunt realizate în structura şi cu materiile prime (răşini poliesterice, armături) specifice, conform fișei de execuție și însoțire a produsului, obținută prin metoda de calcul computerizat, proprietatea producătorului.

- Sisteme de tratare a apelor

soluții eficiente pentru un mediu mai curat

Poluarea rămâne o problemă de actualitate, mai ales în domeniul industrial, acolo unde reziduurile pun în pericol sănătatea mediului, inclusiv sănătatea umană. Substanțele poluante, provenite din activitățile industriale şi casnice, sunt catalogate astfel: biodegradabile (se recuperează pe cale naturală) și nebiodegradabile. Pentru toate apele reziduale contaminate cu deșeuri nebiodegradabile vă punem la dispoziție soluții integrate:

- Cabine modulare & Magazine

Avantaje: confort / calitate / preț economic

  • protecție anticorozivă și UV
  • durabile și ușor de întreținut: se pot spăla și curăța imediat pentru că nu permit acumularea de impurități
  • diverse dimensiuni și module
  • multiple domenii de întrebuințare
  • predare rapidă și transport la tarife preferențiale

- Containere pentru depozitarea deșeurilor

produse special concepute și brevetate pentru un mediu mai curat

Gama ECOIL

Containere pentru depozitarea uleiurilor vegetale / Containere pentru depozitare antigel

Containere pentru depozitarea selectivă

Containere pentru depozitarea: selectivă, a bateriilor și acumulatorilor uzați sau pentru depozitarea tuburilor fluorescente

- Toalete ecologice mobile

Toaletele ecologice mobile sunt confecționate din PAFS (poliester armat cu fibră de sticlă) și pot fi realizate în mai multe variante coloristice, în funcție de necesitățile clientului

Robustețe și durabilitate

peste 15 ani durată de viață în condiții de exploatare normale

Modele disponibile

Toaletele pot fi realizate combinând oricare dintre următoarele caracteristici: vidanjabile/racordabile + chesonate/nechesonate + wc turcesc / wc englezesc

Nivel de accesorizare premium

La prețuri standard: chiuveta, oglindă, etajeră, suporți pentru hartie prosoape etc.

Promisiunea de valoare New Design Composite constă în sprijinul constant pe care îl oferim clienților noștri în atingerea propriilor obiective.