– Blog

Gala Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Argeş

Ca în fiecare an, la începutul lunii decembrie Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș  organizează Gala AOA Argeș, unul din cele mai ample evenimente mondene din județ, la care au participat şi reprezentanţii Uniunii Generale a Industriaşilor din România (UGIR). Anul acesta  ediţia a XIII-a,  a avut loc  joi 8 decembrie  la Hotel Ramada Pitești și a reunit peste 350 de persoane, antreprenori argeșeni și din țară, reprezentanți ai organizațiilor patronale partenere AOA din țară și din afara tarii, autorități locale, politicieni, reprezentanți ai instituțiilor descentralizate, reprezentanți ai mediului academic și reprezentanți ai presei locale și naționale.
Au fost ținute discursuri despre stadiul în care se află mediul business-ului argeșean și ce acțiuni ar trebui să fie întreprinse pe viitor, împreună cu mediul politic, cum ar trebui acționat la nivelul mediului economic şi despre realizarea, pe viitor, a unei mai bune colaborări, între mediul politic, administrativ şi cel de afaceri.
Discursul de deschidere a evenimentului i-a aparținut președintelui Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș, Virgil Dumitru, unul dintre cei mai apreciați oameni de afaceri din județ :
,,Mă bucur nespus de mult că suntem în această seară într-un număr atât de mare. Anul 2016 a fost un an destul de dificil, din foarte multe puncte de vedere. Asociația  a încercat să ajute membrii noștri, pe care îi dorim într-un număr cât mai mare. Pentru 2017, suntem hotărâți ca, împreună cu instituțiile din județ și cu noii parlamentari, să rezolvăm subiectele care sunt urgente și care ajută mediul de afaceri să creeze plusvaloare acestui județ, astfel încât să fim în primele trei județe din țară. Eu cred că potențialul acestui județ este enorm. Avem speranțe că vom rămâne în continuare puternici”, a precizat Virgil Dumitru, președintele AOA Argeș.

Share this post