Ofertă AdBlue

Ofertă AdBlue®

valabilă în perioada februarie-martie 2017

10% reducere pentru toate comenzile cu IBC inclus

Doriți mai multe detalii?

Completați următorul formular și un reprezentant AdBlue vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a vă furniza toate informațiile și pentru a stabili toate detaliile comenzii dvs.

[rd_cf7 animation=”rda_fadeInUp” b_color=”#e8e6e6″ button_color=”#fd727d” button_text_color=”#ffffff” button_hover_color=”#2c3e50″ f_space=”fs_medium” field_radius=”3″ height=”172″ id=”3778″]

sau ne puteți contacta:

[iconbox icon=”imf-phone-4″ title=”Telefon”](+04) 0248.217.850 / (+04) 0248.615.437[/iconbox]
[iconbox icon=”fa-envelope” title=”Email”]adblue@newdesigncomposite.ro[/iconbox]

New Design Composite este producător sublicențiat VDA. Producem AdBlue® de cea mai bună calitate și vă putem oferi din stoc sau la comandă în următoarele tipuri de ambalaje:

[rd_lists_ctn style=”rd_list_1″][rd_list title=”PET 10 litri” icon=”fa-check-square-o”][/rd_list][rd_list title=”Canistră: 10 / 20 / 30 litri” icon=”fa-check-square-o”][/rd_list][rd_list title=”Butoi 200 litri” icon=”fa-check-square-o”][/rd_list][rd_list title=”IBC 1000 litri” icon=”fa-check-square-o”][/rd_list][rd_list title=”vrac – transportul este realizat cu cisternă proprie dotată cu debitmetru ” icon=”fa-check-square-o”][/rd_list][/rd_lists_ctn]

Ce este AdBlue®?

Este rezolvarea pentru un aer mai curat!

AdBlue® nu este nici combustibil și nici aditiv, nu se amestecă cu motorina ci se injectează în sistemul de evacuare pentru a reduce poluarea prin reducerea emisiilor nocive de ozizi de azot.

AdBlue® este o soluție lichidă compatibilă cu motoare Diesel Euro IV, V, VI care conține uree și apă deionizată sau demineralizată și este necesară pentru majoritatea camioanelor, autobuzelor și autocarelor care se deplasează în Europa.

AdBlue® este un produs cheie pentru toate vehiculele care folosesc tehnologia SCR (Selective Catalytic Reduction), o tehnologie cu ajutorul căreia sunt reduse nivelul emisiilor toxice și în special al oxizilor de azot NOx.

[iconbox2 type=”sc” icon=”wb-downright” i_color=”#74e8ff” title=”Reduce consumul de carburant” t_color=”#2c3e50″ content_color=”#a1b1bc” button_text=”GET STARTED” button_color=”#21c2f8″ button_b_color=”#21c2f8″ button_t_color=”#ffffff” link=”#” change_hover=”yes” hover_i_color=”#21c2f8″ hover_boxbg_color=”#ffffff” hover_boxb_color=”#ecf0f1″ hover_t_color=”#2c3e50″ hover_text_color=”#a1b1bc” hover_button_color=”#a1b1bc” hover_button_t_color=”#ffffff” hover_button_b_color=”#a1b1bc”][/iconbox2]
[iconbox2 type=”sc” icon=”lp-power” i_color=”#74e8ff” title=”Crește puterea motorului” t_color=”#2c3e50″ content_color=”#a1b1bc” button_text=”GET STARTED” button_color=”#21c2f8″ button_b_color=”#21c2f8″ button_t_color=”#ffffff” link=”#” change_hover=”yes” hover_i_color=”#21c2f8″ hover_boxbg_color=”#ffffff” hover_boxb_color=”#ecf0f1″ hover_t_color=”#2c3e50″ hover_text_color=”#a1b1bc” hover_button_color=”#a1b1bc” hover_button_t_color=”#ffffff” hover_button_b_color=”#a1b1bc”][/iconbox2]

Prin funcționarea eficientă a motorului se asigură o reducere a consumului de carburant de 3-4% la EURO4, de 5-6% la EURO5 și de 8-10% la EURO6.

Ce se întâmplă dacă se folosește o soluție apoasă de uree în detrimentul AdBlue®?

Utilizarea înlocuitorilor de calitate scăzută deteriorează sistemul SCR și duce la cuplu redus, viteză redusă și eventuala oprire a motorului.

Costurile de service inutile și scumpe pot fi ușor evitate doar prin utilizarea soluției AdBlue®  de calitate produsă sub licență sau sublicență VDA. Verband Der Automobilindustrie – Asociația Germană a Industriei Auto este foarte strictă în respectarea parametrilor de calitate așa cum sunt definiți de Standardul International ISO 22241-1. Licențele sunt acordate după evaluarea minuțioasă a tuturor procedurilor de fabricație, de testare, depozitare și de manevrare.