– Blog

Pentru INDUSTRIE, 08 iulie 2015

Soluții eficiente pentru un mediu mai curat!

Detii o benzinărie, un service auto, o spălătorie auto sau o întreprindere industrială unde apa pluvială de pe pavaj este poluată cu hidrocarburi? Află că trebuie să dotezi spaţiile cu separator de hidrocarburi. Soluţia nu doar că este prevăzută în lege ci vine şi ca alternativă optimă la protejarea mediului înconjurător. Separatorul de hidrocarburi este o parte a echipamentului a cărui scop este să oprească hidrocarburile şi materiile insolubile prezente în apele pluviale devarsate.

Pentru separatorul de hidrocarburi în gama completă şi la preţuri avantajoase, consultă oferta celor de la New Design Composite, companie ce îşi desfaşoară activitatea în domeniul realizării unor produse pe bază de răşini poliesterice nesaturate şi armate cu fibră de sticlă sau alte mareriale compozite printre care şi spuma poliuretanică rigidă.

Din gama de produse New Design Composite face parte şi separatorul de hidrocarburi cunoscut şi sub denumirea de deznisipator de uleiuri. Separatoarele sunt utilizate, în special, în tratarea apelor civile uzate înainte de deversarea acestora în canalizare. New Design Composite îţi propune soluţii inovatoare, la preţuri competitive, ideale unui număr mare de aplicaţii.

social position

Share this post