– Blog

Pentru INDUSTRIE, 19 februarie 2015

New Design Composite – Separatoare de hidrocarburi. Spune NU poluării apelor!

Apa este un factor indispensabil vieţii. Din păcate însă, numeroase activităţi industriale generează cantităţi enorme de lichide insolubile, sub formă de uleiuri, găsimi şi hidrocarburi ce plutesc pe suprafaţa apelor ducând la poluarea acestora. Încetarea poluării apelor se poate face prin intermediul unor separatoare de hidrocarburi-dispozitive utilizate în tratarea apelor civile uzate înainte de deversarea acestora în canalizare.

New Design Composite este soluţia ta în materie de separatoare de hidrocarburi. Cu sediul în Bucuresti, New Design Composite este firma ce îşi desfaşoară activitatea în domeniul realizării unor produse pe bază de răşini poliesterice nesaturate şi armate cu fibră de sticlă sau alte materiale compozite (printre care şi spuma poliuretanică rigidă).

New Design Composite îţi pune la dispoziţie separatoare de hidrocarburi, ideale mai multor domenii de activitate, printre care: spălătorii auto, benzinării, parcuri auto, parcări, fabrici de automobile, etc. Separatoarele de hidrocarburi se pot utiliza la staţiile de separare a nisipului şi uleiurilor prezente în apele uzate.

Cu New Design Composite ai garanţia unor echipamente performante, la preţuri foarte avantajoase!

Share this post