– Blog

Strângere de fonduri pentru secția de nou născuți a spitalului județean

Eveniment 15 ani Club Rotary Pitești

Clubul Rotary Pitesti împlinește 15 ani de activitate și vă adresează cu această ocazie , invitația de a fi alături de ei la acest eveniment important , atât pentru club, dar și pentru comunitatea argeșeană.

Clubul Rotary Pitesti, împreună cu patru artiști minunați: Alexandra CRAESCU, Adina SIMA, Andrei TOMESCU și bineînțeles , tenorul Bogdan MIHAI, vor oferi un concert extraordinar pe scena Teatrului Alexandru Davila, dorind astfel, să dăruiască SPERANȚĂ comunității argeșene.

Evenimentul din 06.04.2013, are drept scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea de paturi pentru secția de nou – născuți, a Spitalului Județean de Urgență Argeș.

Vă prezentăm mai jos , mesajele artiștilor care vor evolua în acest concert:

Bogdan MIHAI “Este o deosebită onoare pentru mine să pot lua parte pentru a doua oară la un astfel de eveniment, să știu că prin vocea mea pot oferi sprijin celor aflați în nevoie. Dumnezeu cu noi toti!”

Adina SIMA “Sunt mama a doi copii, lucrez alături de copii , o parte a sufletului meu a rămas de copil și este de datoria mea să fiu sprijin celor care au nevoie de mine. Să nu uităm că și noi am fost odată, nu demult, copii”

Andrei TOMESCU “Nimic nu se compară cu zambetul și sclipirea de fericire a unui chip de copil. Am învățat la rândul meu că viața fără acestea , nu are sens! Mă aflu aici, trup și suflet pentru ei, pentru cei cărora vreau să le redau aceste daruri fără de preț! “

Alexandra CRAESCU “Am iubit întotdeauna copiii și ador să mă aflu printre ei. Particip cu toată dragostea la acest eveniment cu totul deosebit și pun în slujba lor, harul primit de la Dumnezeu, vocea mea!”

Share this post